Berita baik! buat wanita Malaysia yang ada masalah kulit kusam, jeragat, & tona tidak sekata. 

TERBONGKAR! BAGAIMANA 7,769+ WANITA BERJAYA PUTIHKAN KULIT

5 SAAT JER! 😱

DENGAN HANYA GUNA
SPRAY MAGIC NI...

Lepas ni, 3 Masalah Kulit 'Terbesar' Kat Malaysia Selesai ...

Kulit Gelap, Kulit Kusam, Jeragat

Banyak kami dengar luahan dari hati ke hati, ada yang dah beribu duit habis makan supplement? dah makan pil tablet itu ini, tapi tak putih putih jugak? Masih ditahap yang sama. 

Lepas ni tak payah pening dah sebab Le’Glowry kan ada! Spray2 je terus putih dan berseri-seri. Apply je kat muka, terus cerah putih dan glowing. Tak payah dah pakai foundation. Lagi Jimat!

 

Tak percaya? Video 1:45 minit ini bakal mengubah 'kepercayaan' anda!

LeGlowry Whitening Spray

Lebih 31,769+ Botol Terjual Sejak Pelancarannya!

Lebih 79% Pengguna Termasuk Artis dan Instafamous Teruja Dengan Kesan Instant dari Penggunaan Le’Glowry Whitening Spray with SPF 50+  

Le'Glowry whitening spray

100% Selamat Lulus KKM
(Nombor Rujukan: NOT190805352K)

Kulit Kusam

Sunburn

Leher Gelap

Ketiak Gelap

Celah Peha Gelap

Bertindak Sepantas Saat Ke-5 Selepas Penggunaan Pertama

Le'Glowry Whitening Spray sangat sangat efektif membantu:-

leglowry whitening spray
leglowry lulus kkm
leglowry whitening spray kulit sunburn

Formulasi 'Chemist' tempatan, khas untuk Kulit Asia

Siapa patut pakai Le'Glowry ?

leglowry whitening spray putihkan kulit

100% Patuh Piawaian Farmasiteukal Kebangsaan

Le'Glowry telah melepasi ujian klinkal dan terbukti tiada bahan-bahan berbahaya

TAHAN 10 JAM

Memang sesuai la untuk yang bekerja. Dari pergi kerja sampai balik dari kerja, masih maintain cantik.

TURUT MERAWAT KULIT

Bukan setakat mencerahkan kulit, tapi merawat. Sebab itu 95% masalah kulit seperti jeragat boleh selesa

SPRAY SPRAY TERUS GLOWING

Tak perlu tunggu lama dah. Spray jer terus glowing. Bukan setakat glowing, tapi buat kulit nampak lebih cerah & gebu.

PALING BEST, TAK BERCAPUK!

Jadi, jangan takut kalau berpeluh. Memang tak bercapuk. Baru la maintain cantik tanpa perlu rimas-rimas lagi.

Betul ke Le'Glowry Whitening Spray ni berkesan?

Lihat apa kata pengguna kami beberapa hari lepas.. 

5/5
Testimoni leglowry whitening spray putihkan kulit
Testimoni leglowry whitening spray putihkan kulit
Testimoni leglowry whitening spray putihkan kulit
Testimoni leglowry whitening spray putihkan kulit
Testimoni leglowry whitening spray putihkan kulit
Testimoni leglowry whitening spray putihkan kulit
Testimoni leglowry whitening spray putihkan kulit
Testimoni leglowry whitening spray putihkan kulit

Hari ni anda SANGAT SANGAT BERTUAH bila anda order sekarang...

Jika anda order sekarang, kami akan beri 4 Freegift bernilai RM45 secara PERCUMA.

Bonus-bonus ini akan diberi hanya jika order di laman ini sahaja. Anda akan dapat semua bonus ini HANYA jika anda order sekarang.​

Freegift #1 - Eyebrow Pencil

Bernilai RM10

Freegift #3 - 'Eye mask' Collagen

Bernilai RM10

Freegift #2 - Make-Up Bag

Bernilai RM15

Freegift #4 - 'Beauty Blender' PERCUMA

Bernilai RM10

Ni ada 1 offer gile!

Dengan setiap pembelian 3 botol Le'Glowry,
anda berpeluang memenangi sebuah Iphone 11 Pro bernilai RM4,899

Dan apa yang lagi best

Produk ini mempunyai jaminan wang kembali 100% tanpa banyak soal.

Kami sangat yakin Le’Glowy Whitening Spray mampu menolong untuk mencerahkan dan mencantikkan kulit muka. Sudah tiba masanya untuk anda katakan YA untuk kembali cantik dan cerah secara ‘natural’.

Oleh sebab itu, kami akan menjamin wang anda dikembalikan 100% tanpa soal sekiranya produk ini tidak dapat membantu anda dalam masa 7 hari.

Belum habis lagi, ini the best part ...

anda order sekarang dan bayar pada posmen DHL ketika barang sampai.

Amcam?

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan?

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

So .. Tunggu apa lagi ?

Pilih pakej anda dibawah dan order sekarang sebelum terlambat!

Peluang Terakhir! Promo Tamat Dalam… 

Jom dapatkan dengan harga diskaun dan 4 bonus freegift ini

sila klik button order sekarang di bawah untuk tempahan.​

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar RM150 dan tiada bonus akan diberikan.

Penghantaran Pantas!

1-3 hari bekerja menggunakan Kurier DHL E-Commerce.

100% Jaminan Pulangan Wang

Sekiranya produk tidak berpuas hati dengan produk

100% Puas Hati

Instant effect 5 saat & kecerahan kekal tanpa perlu makan supplement

Soalan-soalan lazim yang customer kami selalu tanya

Soalan: Boleh digunakan pada kulit sensitif ke?Le’Glowry ni adalah waterbased dan ia memang sangat sesuai untuk semua jenis kulit.

Soalan: Boleh digunakan dekat muka ke?
Boleh, memang sangat sangat sesuai untuk digunakan pada kulit muka. 

Soalan: Tak bahaya ke produk ni?
Produk ni tak bahaya. Semua bahan-bahan yang digunakan adalah selamat untuk digunakan dan memiliki kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan nombor rujukan: NOT190805352K

Soalan: Tahan berapa lama ya sebotol?
Sebotol Le’Glowry ni mengandungi 100ml dan boleh tahan 2-3 bulan bergantung pada kekerapan penggunaan.

Soalan: Pakai ni boleh terus putih ke?
Ya betul, produk ni instant effect. Lepas apply je terus nampak putih. Kesan jangka masa ialah produk ni dapat mencerahkan kulit dengan setiap hari penggunaan dan kesan putih tersebut adalah kekal. So maksudnya ada 2in1 effect. Instant effect & long term effect 😉

Soalan: Lama-lama pakai ni dia akan cerah kekal ke?
Ya betul, sekiranya selalu pakai, kulit kita akan jadi cerah kekal. Sebab dalam Le’Glowry ada Niacinamide dimana function niacinamide ni memang membantu untuk berikan kesan cerah yang kekal pada kulit.

Soalan: Kalau basuh tanggal ke putih tu?
Produk ni waterproof. Kalau kena air tu takkan tertanggal. Cuma kalau gosok dengan air dia akan hilang kesan putih tu. 

Soalan: Kalau pakai sehari boleh tahan berapa lama?
Boleh tahan 12 jam hingga 24 jam.

Soalan:Kulit sunburn sesuai ke pakai ?
Sangat-sangat sesuai untuk hilangkan dan elakkan sunburn tu.

Soalan: Untuk jerawat/jeragat boleh ke ?
Mestilah boleh. Dalam Le’Glowry ni ada Vitamin C.  Ianya bukan sahaja mencerahkan kulit dengan menyingkirkan sel kulit mati, bertindak sebagai Antioksidan yang menggalakkan pembentukan kolagen,malah dia juga  Anti penuaan yang merawat jeragat dan tompok hitam. Manakala Vitamin E pula bertindak sebagai antioksidan, merawat parut jerawat dan melembapkan kulit

Soalan: Untuk jerawat/jeragat boleh ke?
Untuk jerawat/jeragat boleh ke?Mestilah boleh. Dalam Le’Glowry ni ada Vitamin C.  Ianya bukan sahaja mencerahkan kulit dengan menyingkirkan sel kulit mati, bertindak sebagai Antioksidan yang menggalakkan pembentukan kolagen,malah dia juga  Anti penuaan yang merawat jeragat dan tompok hitam. Manakala Vitamin E pula bertindak sebagai antioksidan, merawat parut jerawat dan melembapkan kulit

Soalan: Boleh bawa solat ke ?
Produk ni adalah berasaskan air dan tidak berminyak. Bila nak ambil wuduk tu senang sahaja nak basuh. 

Soalan: Berapa lama expiry date produk ni ?
Expiry date adalah 12 bulan selepas dibuka. 

Soalan: Lepas order bila barang boleh dapat ?
Proses postage mengambil masa 1-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima. Biasanya 1-3 hari dah sampai. Sekiranya barang masih belum sampai selepas 5 hari, mohon hubungi customer service kami di +60178888759.

Anda perlukan bantuan?

Telefon: 603-80516498 (9:00am - 6:00pm) | Whatsapp: +60178888759

All Rights Reserved. RYQY Legacy. (002993218-A)
08-03. Prima Bizwalk, Jalan Tasik Prima 6/2, Taman Tasik Prima, 47150 Puchong, Selangor